Välkommen till vår blogg!

Vinterns arbete i verkstan börjar nu ge resultat och vi ser fram emot att presentera den sprillans nya kollektionen 2015, på Skansen i påsk. I sortimentet finns bl a  årets unika Vildmarksväskor  i en  härlig design. I år har också Viking-tid inspirerat våra smycken och mönster. 

Det händer en hel del på Skansen under påsken, så förutom att besöka Earthdancer i cirkusvagnen på Bollnästorget, kan ni hitta fler aktiviteter under länken till höger. Vi kommer naturligtvis att vara klädda i historiska kläder från perioden 1890-1910. För min del innebär det en drastisk förändring från Hippie till Krösamaja. Vigyan blir, som ni ser på bilden, stilig i hatt och svart. En vacker vår i Stockholm med blå himmel och solsken, kallt men klart. är väderprognosen enligt sierskan Savita och internets spågubbar. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Länkar