Nya utställning i Stenungsund

Ett vintrigt och friskt 2017 inleder året i firman. Earthdancer har just avslutat en succéfylld visit på Hantverks- och designmarknaden i Nordstan, Göteborg. Många goa & glada gamla kunder gav oss ett varmt mottagande! 

I Earthdancers nya kollektion hittar du vackra runhalsband i läder, vildmarksväskor och medeltida pengapungar. Hantverkaren är i full gång att förbereda en permanent show inne på Ruckmans bokhandel i Stenungsund, som ligger mittemot Willys på Gärdesvägen 1.

Ben- & hornsmycken som Thors hammare, vikingasmycken, vackra läderaskar, indaninspirerade halsband och örhängen. Trummor och shakers kommmer även att finnas till försäljning i butiken. Kika in på ett besök inom kort. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-