Ett vintrigt och friskt 2017 inleder året i firman. Earthdancer har just avslutat en succéfylld visit på Hantverks- och designmarknaden i Nordstan, Göteborg. Många goa & glada gamla kunder gav oss ett varmt mottagande! 

I Earthdancers nya kollektion hittar du vackra runhalsband i läder, vildmarksväskor och medeltida pengapungar. Hantverkaren är i full gång att förbereda en permanent show inne på Ruckmans bokhandel i Stenungsund, som ligger mittemot Willys på Gärdesvägen 1.

Ben- & hornsmycken som Thors hammare, vikingasmycken, vackra läderaskar, indaninspirerade halsband och örhängen. Trummor och shakers kommmer även att finnas till försäljning i butiken. Kika in på ett besök inom kort. 

Läs hela inlägget »
Vinterns arbete i verkstan börjar nu ge resultat och vi ser fram emot att presentera den sprillans nya kollektionen 2015, på Skansen i påsk. I sortimentet finns bl a  årets unika Vildmarksväskor  i en  härlig design. I år har också Viking-tid inspirerat våra smycken och mönster. 

Det händer en hel del på Skansen under påsken, så förutom att besöka Earthdancer i cirkusvagnen på Bollnästorget, kan ni hitta fler aktiviteter under länken till höger. Vi kommer naturligtvis att vara klädda i historiska kläder från perioden 1890-1910. För min del innebär det en drastisk förändring från Hippie till Krösamaja. Vigyan blir, som ni ser på bilden, stilig i hatt och svart. En vacker vår i Stockholm med blå himmel och solsken, kallt men klart. är väderprognosen enligt sierskan Savita och internets spågubbar. 

 
Läs hela inlägget »

Länkar