Handgjörd naturspegel i olika storleker. Material olika träslag från vår egen skog


Samarbetspartners och länkar

Earthdancer på Ebay
Earthdancer på Etsy
Earthdancer på Faccebook

Hantverk och design marknad, Nordstan
Midsommar på Skansen
Ängsbacka
Space of Love yoga festival på Öland
Ruckmans bokhandel

EARTHDANCER - Berghällas hantverksträdgård

Idén om Berghällas hantverksträdgård - Earthdancer föddes som företagsidé vintern 2011. Den konstnärliga och hantverksmässiga uttrycksformen är vårt redskap. I ett hus i skogen skapar vi läderhantverk, smycken, speglar och även möbler för beställning. Vi håller också trumbyggarkurser där du får material och kunskap att tillverka din egen troll-/shamantrumma. Se aktuella kurser under menyfliken Trumbyggarkurs - 2017.

På gården står också vårt mobila  sågverk. Här kan du beställa ekplank från egen produktion eller övriga uppdrag. Vi har som mål att, så långt det är möjligt, driva en hållbar affärsverksamhet med inriktning på en hållbar livsstil och lokal produktion. Vårt varumärke Earthdancer symboliserar intentionen med våra produkter.

För oss betyder en hållbar affärsverksamhet att försöka gå hela vägen och tänka sju generationer framåt. Vår filosofi är baserad på konceptet att ta mindre från vår planet och ge mer tillbaka. Vi försöker därför att ta till vara på material som är återvunnet och funnet i skogen, utan att göra djupa fotavtryck på jorden. Vårt mål är att vara så miljöinriktade som möjligt och handla med tillverkare som arbetar på ett seriöst sätt.

Vi tillämpar dessa värderingar till vår dagliga produktion och på allting vi gör: Designen och känslan i våra produkter, riktningen i vårt företag och i det sätt vi möter våra kunder på och hoppas att det smittar av sig och bidrar till att fler tar steget mot en hållbar planet.

Vi vill ge våra kunder möjlighet till ett genuint hantverk och har skapat ett unikt sortiment där varje produkt är handgjord och ofta i endast ett exemplar. Genom att kombinera enkelhet och hållbarhet gör earthdancer.se artistiskt hantverk i trä, läder och silver med en personlig touch och ett öga för god design.

Om våra kunder har egna önskemål om något speciellt är vi inte främmande för att hjälpa till med att tillverka detta. Hos oss kan du till exempel designa ditt eget vikingsmycke.

Varje gång du köper en produkt från Berghällas hantverksträdgård gör du ett positivt val för din egen skull och för planetens hälsa.

Välkommen!

Earthdancer.se