Trumbyggarkurs

VÄLKOMNA TILL TRUMBYGGARKURS MED VIGYAN

Mön Danmark, 5 - 7 oktober, 2018

Om Kursen

Att bygga sin egen trumma kan beskrivas som en födelseprocess – man ger liv till ett nytt väsen som man sedan får glädjen av att lära känna och följa dess utveckling tillsammans.

Det är en process som bjuder in till koncentration och begrundande, både praktiskt och på ett personligt och andligt plan. Trumman är en kraftfull spegel och en värdefull vän.

På kursen med Vigyan kommer du att bygga din egen trumma, vara med på trumresa och bli introducerad till hur du kan använda din trumma för meditation, shaman-resor, healing och ritualer etc. Alla är välkomna och det behövs inga förkunskaper.

Under Vigyans kunniga ledning blir du guidad genom skapandet av din egen trumma i en hög hantverksmässig kvalitet. Det är möjligt att bygga in en cykelslang i trumman så att du får en trumma som kan stämmas beroende på skiftande temperatur och luftfuktighet, därav lämpar sig trumman såväl till att användas i svetthyddan, för utomhusbruk, på scenen och i studion, eftersom den går att stämma.

Sófía guidar trumresor (även för de som inte tidigare har rest med trumma förut) för att hjälpa till med att skapa en djup förbindelse mellan dig och din trumma från början.

Kursen är flerspråkig – vi talar danska, svenska och engelska.

Läcker vegetarisk mat serveras vid alla måltider. Boendet äger rum i gästhuset Falkereden, i dubbelrum eller sovsal.

Program

Vi använder den vackra naturen i omgivningen och en del av undervisningen kommer att ske utomhus om vädret tillåter. Ta med bra skor och kläder efter väder.

Fredagen börjar kl 10.00 Introduktion, samtal om trummor, du väljer din trumram och val av skinn samt blötläggning.

Lördag: Trumbygge hela dagen och kanske en trumresa på kvällen om det finns tid.

Söndagen slutar klockan 18:00 Trummorna byggs färdigt och vi gör en trumresa för att inviga trummorna.

Vigyan

Kommer ursprungligen från Danmark men bor nu i Sverige med sin fru och dotter. Han har byggt trummor och andra shamanska verktyg under de senaste 20 åren och är en erfaren hantverkare & trumlärare. Han håller även ceremonier, svetthyddor & musikcirklar. Många känner till honom för sina kraftfulla och djupt transformativa Dream Weaver-ceremonier.

SOFIA

Född på Island och nu bosatt i Köpenhamn där hon lär ut shamanism och yoga, liksom att hålla cirklar och livseremonier där olika högtider firas som till exempel namngivning och andra stora händelser i livet. Hennes shamanistiska bakgrund är övervägande nordisk och nordamerikansk och hon är utbildad på Annette Høst. Hon är också antropolog och har en karriär som innovationskonsult.

Anmälan

PRIS: 4950 DKK (Inklusive material för trumman, vegetarisk kost och övernattning)

REGISTRERING OCH FRÅGOR: När du registrerar dig på

sofiastefans@gmail.com

får du ett svar med ett kontonummer för insättningen på 1000 DKK Registreringen är bindande och insättningen återbetalas inte om kursen avbokas. Du kan istället ge din plats en annan. Eventuella frågor kan även skickas till Sofia på ovanstående e-postadress eller till earthdancer.se via kontaktformuläret här på sidan.

Det går också bra att ringa:

Mbl: 070 300 90 63

Mbl: 0702 818611

Välkommen!

Dela och få med en vän!
Kontakta oss vid frågor!
7 stk nya trummer

"The Drum is a direct connection to Earth and Spirit"


- Vigyan Buhr

"The Drum is a direct connection to Earth and Spirit"


- Vigyan Buhr